Besteluitleg

Bestellen
Bestel je vuurwerk via deze webshop zodat alles netjes is gereserveerd. Kies eerst je vuurwerk uit ons ruime assortiment en leg dit in de winkelwagen. Nadat je dit gedaan hebt wordt er gevraagd om je gegevens en een ophaaldag met tijdstip te kiezen. Hierna volgt de betaling. Wanneer deze succesvol is afgerond krijg je van ons een orderbevestiging van jouw bestelling en is het bestelde vuurwerk gereserveerd.

Betalen
Betaling kan veilig en snel via iDeal. Kies tijdens het bestellen je bank en je wordt doorgestuurd naar het vertrouwde betaalscherm van je bank waar je de betaling kunt afronden.

Ophalen
Op de dag en tijd die jij hebt gekozen kun je de bestelling op gaan ophalen. Print hiervoor de orderbevestiging uit die je via de mail hebt ontvangen. Neem deze mee naar de winkel en in ruil voor de orderbevestiging en je handtekening kun jij je bestelling mee naar huis nemen!

Garantie
Mocht er iets niet goed zijn met het door jou bestelde vuurwerk bewaar dan het product. Ga zo snel mogelijk met dit product terug naar ons en wij zullen je verder helpen.

Mijn Vuurwerkbestel.nl account
Maak een Vuurwerkbestel.nl account aan voor extra functionaliteiten. Je kunt hier bijvoorbeeld je gegevens wijzigen of heel makkelijk je eerdere orders bekijken en een ophaalbewijs of factuur downloaden.
Daarnaast is het mogelijk om orders samen te voegen wanneer je een account hebt. Hierdoor kun je op verschillende momenten bestellingen plaatsen maar toch de hele bestelling ophalen op 1 tijdstip. Daarbij profiteer je hiermee maximaal van het gratis vuurwerk dat je tijdens de voorverkoop bij je bestelling krijgt omdat het groeiende orderbedrag bepalend is voor het gratis vuurwerk dat je krijgt!

Contact
U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bel naar 0161 - 700 228 of stuur een mail naar info@vuurwerkbestel.nl.